Coffee Meeting Series
Η Eπικοινωνία στο Τουρισμό

Παραλίμνι | Τετάρτη 19.01.22 | 10:00-11:00 π.μ
Fabricca Coffee n' Bites | ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Παρακολούθησε τη συνάντηση
Απολαμβάνοντας ΔΩΡΕΑΝ, τον αγαπημένο σου καφέ, σπίτι.
Ένας «καφές» για τον οποίο μιλάνε όλοι!
Τι μπορεί να κάνει η «Επικοινωνία στον Τουρισμό»; Tι σχέση έχει αυτό με τον αγαπημένο σου καφέ; Δες τι θα συμβεί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 στη νέα συνάντηση της σειράς Coffee Meeting Series του Κολεγίου Akademia!

Δύο κορυφαίοι επαγγελματίες…


Λούης Μουζουρίδης, Λέκτορας Κολεγίου Akademia & Διευθυντής Eleana Hotel και Ανδρέας Ζαμπάς, Station & Program Director του PolitiaFm 106,7.

Για όσα πρέπει να ξέρεις για την…

«Επικοινωνία στον Τουρισμό»,
στο πλαίσιο του μαθήματος "HOS Front Office Management" του διετούς προγράμματος Ξενοδοχειακής Διοίκησης του Κολεγίου Akademia!

Σε μία συνάντηση που γίνεται θεσμός…

Νέο «Coffee Meeting Series» Event από το Κολέγιο Akademia, την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022!

Απολαμβάνοντας ΔΩΡΕΑΝ, τον αγαπημένο σου καφέ, σπίτι…

Αυτή την φορά μπορείς να παρακολουθήσεις την συνάντηση… από το σπίτι, μέσω Google Meet, απολαμβάνοντας ΔΩΡΕΑΝ τον αγαπημένο σου καφέ!

Τι πρέπει να κάνεις…

Για να εκδηλώσεις ενδιαφέρον για την συμμετοχή στην παρακολούθηση της συνάντησης από τον χώρο σου, με κερασμένο τον αγαπημένο σου καφέ, στείλε απλό SMS εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή τηλεφώνησε στο 99 30 40 22 και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει το Κολέγιο Akademia!

MHN ΞΕΧΝΑΣ…

Τα μαθήματα του εαρινού τετραμήνου για το Δίπλωμα Ξενοδοχειακής Διοίκησης στο Κολέγιο Akademia, ξεκινούν 31 Ιανουαρίου 2022! Δες περισσότερα ΕΔΩ και
ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!
Γιατί να επιλέξεις το Πρόγραμμα Ξενοδοχειακής Διοίκησης του Akademia College;
Πιστοποιημένο Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης
Το κολέγιο Akademia είναι το πρώτο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιφέρεια Αμμοχώστου, πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο από τον Κυπριακό Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης
Δυνατότητα Αίτησης Κρατικής Χορηγίας
Το πρόγραμμα της Ξενοδοχειακής Διοίκησης έχει πιστοποιηθεί από τον Κυπριακό Φορέα, επομένως οι φοιτητές μας έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για κρατική χορηγία.
Μισθοδοτούμενη Πρακτική Άσκηση
Οι φοιτητές μας θα πραγματοποιούν τετράμηνη πρακτική άσκηση (Ιούνη - Σεπτέμβρη) σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, όπου θα εφαρμόσουν αυτά που έχουν διδαχθεί για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους εργαζόμενοι σε διαφορετικά τμήματα του ξενοδοχείου. Κατά την διάρκεια της πρακτικής άσκησης οι φοιτητές μας θα αμείβονται.
Υποτροφίες
Το Συμβούλιο του κολεγίου, αφουγκραζόμενο τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, έχει αποφασίσει να προσφέρει υποτροφίες που θα μπορούν να καλύψουν και τα δύο ακαδημαϊκά έτη.
Πρακτική εξειδικευμένου λογισμικού
Το κολέγιο έχει δημιουργήσει κατάλληλους χώρους με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπου οι φοιτητές εκπαιδεύονται στο λογισμικό Oracle Hospitality, ένα από τα πιο διαδομένα λογισμικά συστήματα στη παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία.
Πρόσβαση σε όλα τα μαθήματά από το χώρο σας
Λαμβάνοντας υπόψη ότι αρκετοί από τους φοιτητές είναι εργαζόμενοι, το κολέγιο μας χρησιμοποιεί ειδική πλατφόρμα όπου οι φοιτητές μας έχουν την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε όλα τα μαθήματά τους, άμεσα από το χώρο τους.
Βοήθεια Εξεύρεσης Εργασίας
Μέσω του γραφείου σταδιοδρομίας, παρέχουμε στους φοιτητές ή και αποφοίτους μας βοήθεια για εξεύρεση εργασίας. Μέσω ενός καλά δικτυωμένου μοντέλου λειτουργίας, είμαστε σε συνεχή επαφή με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία αλλά και χώρους εστίασης στην Κύπρο.
Έμπειρο και Καταρτισμένο Προσωπικό
Το ακαδημαϊκό προσωπικό μας κατέχει ακαδημαϊκή κατάρτιση αλλά και επαγγελματική εμπειρία σε αυτά που διδάσκει. Επιδίωξή μας είναι οι απόφοιτοί μας να μπορούν άμεσα να προσφέρουν στο χώρο της βιομηχανίας της φιλοξενίας.
Πληροφορίες Προγράμματος
Δίπλωμα Ξενοδοχειακής Διοίκησης
Το πρόγραμμά Ξενοδοχειακής Διοίκησης έχει αξιολογηθεί και διαπιστευθεί από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης Κύπρου
2ετή Διάρκεια Σπουδών
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 ακαδημαϊκά τετράμηνα και αμειβόμενη πρακτική άσκηση, με ευέλικτα προγράμματα διδασκαλίας και υπηρεσίες 'online' όπου μπορείς να παρακολουθήσεις διαλέξεις αλλά και να έχεις πρόσβαση στην βιβλιοθήκη ακόμη και από το κινητό σου
Στόχοι Προγράμματος
Το πρόγραμμα στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση στοχεύει στην ανάπτυξη καταρτισμένων τμηματαρχών με τις δεξιότητες που απαιτούνται για επαγγελματική σταδιοδρομία σε διευθυντικές θέσεις μεσαίας κλίμακας στον ξενοδοχειακό κλάδο. Μέσω του διπλώματος και του μαθήματος αφιερωμένου στο "Entrepreneurship" δίνονται τα εφόδια στους φοιτητές μας για να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση
Επαγγελματική Σταδιοδρομία
Ο τίτλος σπουδών καλύπτει θέσεις εργασίας ως τμηματάρχη στα ακόλουθα τμήματα:
  • Front Office
  • Hotel Operations
  • Food and Beverage
  • Housekeeping
  • Revenue Management
  • Guest Relations
  • Event Management
  • Marketing and Sales