Κλείσε Δωρεάν Ενημέρωση
Μάθε για τον Οδηγό Σπουδών και τις δυνατότητες Κρατικής Χορηγίας και Υποτροφίας
5+1 Λόγοι Να Πάρεις ΤΩΡΑ Δίπλωμα στα Ξενοδοχειακά
#1 Τεράστια ζήτηση εξειδικευμένου προσωπικού στην Αμμόχωστο!
Εξαιτίας της πανδημίας, υπάρχει ζήτηση εξειδικευμένου προσωπικού στα ξενοδοχεία της Αμμοχώστου! Το Δίπλωμα του Κολεγίου Αkademia, θα σε βοηθήσει όχι μόνο να μπεις στην αγορά εργασίας του τόπου σου, αλλά και να ανελιχθείς οικονομικά και επαγγελματικά άμεσα!
#2 Τώρα είναι η στιγμή να επενδύσεις!
Ο νέος κύκλος σπουδών ξεκινάει 3 Οκτωβρίου 2022! Αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή να αφιερωθείς στην εξειδίκευσή σου, με την απόλυτη επένδυση στον εαυτό σου. Η φοίτηση συνεχίζεται με το 2ο τετράμηνο σπουδών, Φεβρουάριο – Μάϊο 2022, κατά τo οποίo μάλιστα μπορείς να κάνεις έμμισθη πρακτική άσκηση!
#3 Προσιτά δίδακτρα!
Τα δίδακτρα για το Δίπλωμα στα Ξενοδοχειακά που θα σου εξασφαλίσει άμεσα δουλειά και επαγγελματική ανέλιξη, ανέρχεται μόλις στα 3.700€ το έτος και με τη δυνατότητα κρατικής χορηγίας από 2.500-3.400€.
#4 Ευέλικτο πρόγραμμα για εργαζόμενους!
Μπορείς να αποκτήσεις το Δίπλωμα στα Ξενοδοχειακά από το Κολέγιο Akademia, ακόμα και αν εργάζεσαι! Το Κολέγιο διαμορφώνει ένα ευέλικτο πρόγραμμα για εργαζόμενους και σου προσφέρει στήριξη σε όλα τα επίπεδα πριν, κατά την διάρκεια και μετά από την αποφοίτησή σου!
#5 Σύγχρονα Τεχνολογικά Μέσα Εκπαίδευσης!
Το Κολέγιο Akademia, διαθέτει όλα τα μέσα έτσι ώστε να διασφαλίζει πως όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα σπουδών - φιλοξενούμενους εισηγητές, καλεσμένους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου κλπ- μπορούν να πραγματοποιηθούν τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά, ανεξάρτητα από τις ευμετάβλητες συνθήκες της εποχής!
#6 ΤΕΣΣΕΡΑ τετράμηνα, ΕΝΑ κορυφαίο Δίπλωμα και ΔΕΚΑΔΕΣ γνωριμίες & ευκαιρίες στα Ξενοδοχειακά και άλλους Καινοτόμους χώρους!
Εκτός από τον ξενοδοχειακό χώρο, το πρόγραμμα σπουδών του Κολεγίου Akademia, σε φέρνει σε επαφή με πολλούς επιχειρηματικούς και καινοτόμους τομείς! Ανελίξου επαγγελματικά έχοντας τεράστιες ευκαιρίες στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση και τον τουριστικό τομέα και εξελίξου σε προσωπικό επίπεδο, ερχόμενος σε επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου! Το Κολέγιο Akademia γίνεται η διασύνδεσή σου για μια ονειρική επαγγελματική καριέρα!
Γιατί είναι σημαντικό ΤΩΡΑ το Δίπλωμα στα Ξενοδοχειακά,
στην Αμμόχωστο;


Αν όχι τώρα… πότε;

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 3 Οκτωβρίου 2022!

Κάλεσε για μία ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση στο 23010023 / 99304022 στο 1ο Πιστοποιημένο και Αναγνωρισμένο Κολέγιο Ξενοδοχειακών Σπουδών της περιοχής σου!