• Ανάπτυξη στρατηγικών για την αποτελεσματική διαχείριση της ισότητας μεταξύ ατόμων και ομάδων στα εστιατόρια, για την απόκτηση μέγιστης παραγωγικότητας, απόδοσης, καινοτόμων ιδεών και προτάσεων στο χώρο εργασίας, μέσω της επίδειξης δικαιοσύνης και ίσης πρόσβασης σε ευκαιρίες για όλους τους εργαζόμενους
• Ανάλυση πως τα χαρακτηριστικά ενός δίκαιου διευθυντή μπορούν να είναι αποτελεσματικά για την ανάπτυξη και τη διατήρηση της ισότητας στο χώρο εργασίας ενός εστιατορίου
• Ανάπτυξη ανθρώπινων πόρων για πρόσληψη και επιλογή που δείχνουν ότι οι αρχές της ισότητας υιοθετούνται και εφαρμόζονται σε όλες τις πτυχές της διαδικασίας πρόσληψης και επιλογής