• Να κατανοήστε την σημαντικότητα ανάπτυξης μιας ισχυρής θετικής εικόνας για την Κυπριακή γαστρονομία και τα εστιατόρια, και πώς μπορεί να γίνει αυτό.
• Να ορίσετε και να εφαρμόσετε τις στρατηγικές, τις τακτικές και τις πρακτικές που απαιτούνται για τη δημιουργία εξαιρετικών επιπέδων εξυπηρέτησης πελατών και φιλοξενίας που θα ανταποκρίνονται ή θα υπερβαίνουν τις προσδοκίες των επισκεπτών.
• Να αναπτύξτε ένα Σχέδιο Δράσης, που θα ανταποκρίνεται σε όλους τους σκοπούς ώστε κάθε εστιατόριο να μπορεί να προετοιμάζει και να εφαρμόζει τη στρατηγική του.