100% Επιχορηγημένο Σεμινάριο

Eστιατόρια:
Food & Wine Experiences


ΤΕΤΑΡΤΗ 24 - ΠΕΜΠΤΗ 25 Ιανουαρίου 2024
08:30-17:00
Forest Park Hotel - Πλάτρες
Δηλώστε Συμμετοχή
Εστιατόρια:
Food & Wine Experiences

Αυτό το πρόγραμμα βοηθά τα εστιατόρια να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και τις συνδέσεις τους, προσφέροντας στους πελάτες γνήσιες κυπριακές εμπειρίες φαγητού και οίνου σε συνεργασία με τον τουρισμό, τον αθλητισμό και τις δημιουργικές βιομηχανίες.

Με αυτόν τον τρόπο, τα εστιατόρια γίνονται πιο ανταγωνιστικά, υποστηρίζοντας την βιώσιμη και ποικίλη τουριστική στρατηγική της κυβέρνησης για το 2030.

Το πρόγραμμα συμμορφώνεται με ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες, εκπαιδεύοντας τα εστιατόρια να ενσωματώνουν τον πλούτο της κυπριακής φιλοξενίας στις εμπειρίες των πελατών και να ενισχύουν τις ικανότητες δικτύωσης για περιφερειακή βιώσιμη ανάπτυξη.
Σε ποιούς απευθύνεται
• Ιδιοκτήτες Εστιατορίων
• Γενικούς Διευθυντές Εστιατορίων
• Chefs
• Διευθυντές / Τμηματάρχες από διάφορους τύπους επιχειρήσεων φιλοξενίας και εστιάσης
Στόχοι
• Να ανακαλύψετε πώς να δημιουργείτε εμπειρίες φαγητού / κρασιού χρησιμοποιώντας σχετικές διαστάσεις και μοντέλα

• Να αποκτήσετε τις κατάλληλες δεξιότητες και ικανότητες που χρειάζονται οι ειδικοί εστιατορίων για τον σχεδιασμό και την προώθηση εμπειριών φαγητού / κρασιού

• Να αναπτύξτε έναν συνολικό Σχέδιο Δράσης που αντιμετωπίζει όλους τους στόχους και τα εμπόδια για να επιτρέψει σε κάθε εστιατόριο να δημιουργήσει και να παρέχει εμπειρίες φαγητού / κρασιού
Eκπαιδεύτρια
Η εκπαιδεύτρια του προγράμματος είναι η Μαριάννα Σιγάλα, η οποία είναι έμπειρη σύμβουλος επιχειρήσεων, με πολλά χρόνια εργασίας σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία.
Έχει πραγματοποιήσει πολλά σεμινάρια σχετικά με ξενοδοχεία, εστιατόρια και τουρισμό καθώς και στρατηγικές ηλεκτρονικού εμπορίου, ηλεκτρονικά, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ προορισμών.
Έχει δημοσιεύσει 14 βιβλία και πάνω από 100 άρθρα σε θέματα φιλοξενίας και τουρισμού.
Περιεχόμενα Σεμιναρίου
• Τουρισμός Ειδικού Ενδιαφέροντος και ο ρόλος των εστιατορίων

• Οφέλη από την ανάπτυξη και την υποστήριξη του τουρισμού τροφίμων/οίνου για εστιατόρια, τουριστικούς φορείς, τοπικές κοινότητες, προορισμούς και άλλους συναφείς κλάδους

• Το βιωματικό μοντέλο 4E για το σχεδιασμό διαφόρων εμπειρίιών φαγητού / κρασιού

• Ανάπτυξη & Διαχείριση Συνεργασιών

• Χρήση Τεχνολογίας & Ψηφιακής Προόδου σε Εμπειρίες Τροφίμων/Οίνου
Δωρεάν Επίσκεψη στην Εταιρεία σας (4 ώρες)
Με το πέρας του σεμιναρίου θα διεξαχθεί δωρεάν επίσκεψη κατόπιν συνεννόησης με κάθε εταιρία ξεχωριστά. Σκοπός είναι να βοηθήσει κάθε εταιρία στην αποτελεσματική εφαρμογή της γνώσης που αποκτήθηκε στο σεμινάριο εντάσσοντας τις εμπειρίες φαγητού και κρασιού στο εστιατόριο.
Δωρεάν Διαμονή & Γεύματα
Προσφέρεται σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και μεσημεριανό κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου (δεν υπάρχει χρέωση για τη διαμονή δεύτερου ατόμου).
Επιχορηγημένο από την ΑΝΑΔ
Το σεμινάριο είναι ζωτικής σημασίας και 100% επιχορηγημένο από την Α.Ν.Α.Δ.
Πιστοποιητικό Παρακολούθησης θα απονεμηθεί στην εταιρεία και στους συμμετέχοντες
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνα: 23 010 023 / 99 680 198 (ΤΑΣΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ)
FAX: 23 010 024
EMAIL: training@akc.ac.cy
www.akc.ac.cy