100% Επιχορηγημένο Σεμινάριο

Eστιατόρια/Ξενοδοχεία:
Food & Wine Experiences

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 - ΤΡΙΤΗ 3 Ιουνίου 2025
08:30-17:00
Rodon Hotel - Αγρός
Δηλώστε Συμμετοχή
Εστιατόρια/Ξενοδοχεία:
Food & Wine Experiences

Αυτό το πρόγραμμα βοηθά τα εστιατόρια/ξενοδοχεία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και τις συνδέσεις τους, προσφέροντας στους πελάτες γνήσιες κυπριακές εμπειρίες φαγητού και οίνου σε συνεργασία με τον τουρισμό, τον αθλητισμό και τις δημιουργικές βιομηχανίες.

Με αυτόν τον τρόπο, τα εστιατόρια/ξενοδοχεία γίνονται πιο ανταγωνιστικά, υποστηρίζοντας την βιώσιμη και ποικίλη τουριστική στρατηγική της κυβέρνησης για το 2030.

Το πρόγραμμα συμμορφώνεται με ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες, εκπαιδεύοντας τα εστιατόρια/ξενοδοχεία να ενσωματώνουν τον πλούτο της κυπριακής φιλοξενίας στις εμπειρίες των πελατών και να ενισχύουν τις ικανότητες δικτύωσης για περιφερειακή βιώσιμη ανάπτυξη.
Σε ποιούς απευθύνεται
• Ιδιοκτήτες Εστιατορίων/Ξενοδοχείων
• Γενικούς Διευθυντές Εστιατορίων/Ξενοδοχείων
• Chefs
• Διευθυντές / Τμηματάρχες από διάφορους τύπους επιχειρήσεων φιλοξενίας και εστιάσης
Στόχοι
• Να ανακαλύψετε πώς να δημιουργείτε εμπειρίες φαγητού / κρασιού χρησιμοποιώντας σχετικές διαστάσεις και μοντέλα

• Να αποκτήσετε τις κατάλληλες δεξιότητες και ικανότητες που χρειάζονται οι ειδικοί εστιατορίων/ξενοδοχείων για τον σχεδιασμό και την προώθηση εμπειριών φαγητού / κρασιού

• Να αναπτύξτε έναν συνολικό Σχέδιο Δράσης που αντιμετωπίζει όλους τους στόχους και τα εμπόδια για να επιτρέψει σε κάθε εστιατόριο/ξενοδοχείο να δημιουργήσει και να παρέχει εμπειρίες φαγητού / κρασιού
Eκπαιδεύτρια
Η εκπαιδεύτρια του προγράμματος είναι η Μαριάννα Σιγάλα, η οποία είναι έμπειρη σύμβουλος επιχειρήσεων, με πολλά χρόνια εργασίας σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία.
Έχει πραγματοποιήσει πολλά σεμινάρια σχετικά με ξενοδοχεία, εστιατόρια και τουρισμό καθώς και στρατηγικές ηλεκτρονικού εμπορίου, ηλεκτρονικά, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ προορισμών.
Έχει δημοσιεύσει 14 βιβλία και πάνω από 100 άρθρα σε θέματα φιλοξενίας και τουρισμού.
Περιεχόμενα Σεμιναρίου
• Τουρισμός Ειδικού Ενδιαφέροντος και ο ρόλος των εστιατορίων/ξενοδοχείων

• Οφέλη από την ανάπτυξη και την υποστήριξη του τουρισμού τροφίμων/οίνου για εστιατόρια/ξενοδοχεία, τουριστικούς φορείς, τοπικές κοινότητες, προορισμούς και άλλους συναφείς κλάδους

• Το βιωματικό μοντέλο 4E για το σχεδιασμό διαφόρων εμπειριών φαγητού / κρασιού

• Ανάπτυξη & Διαχείριση Συνεργασιών

• Χρήση Τεχνολογίας & Ψηφιακής Προόδου σε Εμπειρίες Τροφίμων/Οίνου
Δωρεάν Επίσκεψη στην Εταιρεία σας (4 ώρες)
Με το πέρας του σεμιναρίου θα διεξαχθεί δωρεάν επίσκεψη κατόπιν συνεννόησης με κάθε εταιρία ξεχωριστά. Σκοπός είναι να βοηθήσει κάθε εταιρία στην αποτελεσματική εφαρμογή της γνώσης που αποκτήθηκε στο σεμινάριο εντάσσοντας τις εμπειρίες φαγητού και κρασιού στο εστιατόριο/ξενοδοχείο.
Δωρεάν Διαμονή & Γεύματα
Προσφέρεται σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και μεσημεριανό κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου (δεν υπάρχει χρέωση για τη διαμονή δεύτερου ατόμου).
Επιχορηγημένο από την ΑΝΑΔ
Το σεμινάριο είναι ζωτικής σημασίας και 100% επιχορηγημένο από την Α.Ν.Α.Δ.
Πιστοποιητικό Παρακολούθησης θα απονεμηθεί στην εταιρεία και στους συμμετέχοντες
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τάσος Φιλίππου 99680198
Μαρία Πασσιά 99854670
Στέλλα Πιερέττη 99280138

Email: training@akc.ac.cy
www.akc.ac.cy