100% Επιχορηγημένο Σεμινάριο

Έξυπνη επιχείρηση στα Ξενοδοχεία
μ
ΤΡΙΤΗ 12 - ΤΕΤΑΡΤΗ 13 Δεκεμβρίου 2023
08:30-17:00
Forest Park Hotel - Πλάτρες
Δηλώστε Συμμετοχή
Έξυπνη επιχείρηση στα Ξενοδοχεία:
Δημιουργήστε έξυπνη τουριστική ικανότητα

Αυτό το πρόγραμμα έχει σκοπό να βοηθήσει τα ξενοδοχεία να αναπτύξουν την ικανότητα έξυπνου τουρισμού για την ψηφιοποίηση των επιχειρηματικών μοντέλων τους και την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους, υποστηρίζοντας έτσι αρκετούς από τους στόχους της Κυπριακής Κυβέρνησης για τον Τουρισμό 2030. Οι στόχοι αυτού του προγράμματος ευθυγραμμίζονται επίσης με τις επιτακτικές στρατηγικές της ψηφιοποίησης όπως αναγνωρίζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το UNWTO στις στρατηγικές τους για την ανάκαμψη του τουρισμού μετά το COVID-19.

Με την εφαρμογή έξυπνης τουριστικής επιχείρησης, τα ξενοδοχεία μπορούν να χτίσουν την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους αντιμετωπίζοντας πιεστικά ζητήματα όπως η ψηφιακή ευαισθητοποίηση, η αύξηση του κόστους εργασίας και των ελλείψεων, η αύξηση της πολυπλοκότητας και των προσδοκιών των διεθνών και ντόπιων τουριστών.
Σε ποιούς απευθύνεται
• Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων
• Γενικούς Διευθυντές
• Διευθυντές από όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου
Στόχοι
• Αύξηση της αντίληψης των ξενοδοχείων σχετικά με τις εφαρμογές έξυπνου τουρισμού και τα επιχειρηματικά οφέλη τους

• Ανάπτυξη των κατάλληλων δεξιοτήτων και ικανοτήτων για την αποδοχή, την εφαρμογή και τη χρήση έξυπνων επιχειρηματικών λύσεων τουρισμού

• Δημιουργία κατάλληλων στρατηγικών έξυπνου τουρισμού για την υποστήριξη του ψηφιακού μετασχηματισμού τους

• Ενθάρρυνση της οργανωτικής αλλαγής παρακινώντας το προσωπικό να αγκαλιάσει, να υιοθετήσει και να χρησιμοποιήσει έξυπνες επιχειρηματικές λύσεις στο ξενοδοχείο

• Ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης
Eκπαιδεύτρια
Η εκπαιδεύτρια του προγράμματος είναι η Μαριάννα Σιγάλα, η οποία είναι έμπειρη σύμβουλος επιχειρήσεων, με πολλά χρόνια εργασίας σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία.
Έχει πραγματοποιήσει πολλά σεμινάρια σχετικά με ξενοδοχεία, εστιατόρια και τουρισμό καθώς και στρατηγικές ηλεκτρονικού εμπορίου, ηλεκτρονικά, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ προορισμών.
Έχει δημοσιεύσει 14 βιβλία και πάνω από 100 άρθρα σε θέματα φιλοξενίας και τουρισμού.
Περιεχόμενα Σεμιναρίου
• Τα ξενοδοχεία ως πρότυπα για τον έξυπνο τουρισμό

• Υποστήριξη των λειτουργιών τόσο του back-office όσο και του front-office

• Εμπλουτισμός και βελτίωση των εμπειριών των επισκεπτών κατά τη διάρκεια ολόκληρου του ταξιδιού του πελάτη, δηλαδή πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το γεύμα

• Οφέλη των έξυπνων επιχειρηματικών λύσεων για τα ξενοδοχεία, τους επισκέπτες τους και ολόκληρο τον τουριστικό προορισμό και την κοινωνία

• Δημιουργία έξυπνης ικανότητας

• Ανάπτυξη έξυπνων επιχειρηματικών στρατηγικών
Δωρεάν Επίσκεψη στην Εταιρεία σας (4 ώρες)
Με το πέρας του σεμιναρίου η εκπαιδεύτρια θα πραγματοποιήσει δωρεάν 4ωρη επίσκεψη κατόπιν συνεννόησης με κάθε εταιρία ξεχωριστά. Σκοπός είναι να βοηθήσει κάθε εταιρία στην αποτελεσματική εφαρμογή της γνώσης που αποκτήθηκε στο σεμινάριο, με την ιεράρχηση βασικών τομέων, αναπτύσσοντας στρατηγική για τη βελτίωση έξυπνου τουρισμού.
Δωρεάν Διαμονή & Γεύματα
Προσφέρεται σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και μεσημεριανό κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου (δεν υπάρχει χρέωση για τη διαμονή δεύτερου ατόμου).
Επιχορηγημένο από την ΑΝΑΔ
Το σεμινάριο είναι ζωτικής σημασίας και 100% επιχορηγημένο από την Α.Ν.Α.Δ.
Πιστοποιητικό Παρακολούθησης θα απονεμηθεί στην εταιρεία και στους συμμετέχοντες
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνα: 23 010 023 / 99 680 198 (ΤΑΣΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ)
FAX: 23 010 024
EMAIL: training@akc.ac.cy
www.akc.ac.cy